logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Walking dinner is een vorm van dineren waarbij verschillende kleine gerechtjes geserveerd worden. Deze gerechtjes worden op kleine bordjes geserveerd en kunnen staand gegeten worden. Dit leidt tot een informele sfeer waarbij uw gasten rustig kunnen rond lopen en gfingerfoodezellig met elkaar kunnen praten of netwerken, onder het genot van heerlijke gerechtjes. Het aantal gangen is hierbij natuurlijk variabel. Een walking dinner kunnen wij uiteraard voorzien van statafels, servies, bedienend personeel en koks op lokatie.

Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies en zijn makkelijk te eten. Zo komen er glaasjes, amuselepels, schoteltjes en trendy prikkers voorbij.
Voor een walking diner van 9 gerechten trekt u ca. 3 uur uit.

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor prijzen en mogelijkheden.

Walking Dinner Italiaans

€ 34,50 p.p.

italiaans_kleinEen zeer stijlvol en chique dinner waarbij heerlijke Italiaanse gerechtjes worden geserveerd als klassieke carpaccio, risotto van paddestoelen, Italiaanse tiramisu etc. Dit alles prachtig vorm gegeven op mooi servies en alle gerechten voortreffelijk op elkaar afgestemd.

Lees meer: Walking Dinner Italiaans

Walking Dinner Internationaal

€ 34.50 p.p.

internationaal_klein Een reis over de wereld onder het genot van deze heerlijke gerechtjes. Prachtig geserveerd en mooi op elkaar afgestemd. Met gerechten als Spaanse Paella, Oosterse sushi en huisgemaakte chocolademousse. Een verrassend culinair dinner!

Lees meer: Walking Dinner Internationaal

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug