logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Locaties

Stoomgemaal Kamperzeedijk

In 1999 is naast het gemaal een bezoekerscentrum gebouwd met een verrassende ligging en vormgeving. Het biedt onderdak aan een permanente en een jaarlijks wisselende expositie over de waterkundige geschiedenis van het gebied en zijn inwoners. Dit wordt aangevuld met een video- en diapresentatie.

Aan de balie zijn posters en voorlichtingsmateriaal te verkrijgen.

In de koffiehoek kunt u niet alleen iets drinken, maar ook genieten van het unieke uitzicht over de aanliggende kolk en de polder Mastenbroek.

Het bezoekerscentrum is beschikbaar voor verhuur tot 50 personen voor feestjes en vergaderingen. De huurprijs is 150 euro. Indien u een rondleiding door het stoomgemaal wenst is dit 25 euro extra.

Het stoomgemaal Mastenbroek staat aan de Kamperzeedijk, die van Genemuiden naar IJsselmuiden/Kampen loopt, op een afstand van 3 kilometer van de bebouwde kom van Genemuiden. Een aantal toeristische fiets- en autoroutes, o.a. van de A.N.W.B., V.V.V. en het I.V.N. lopen langs het stoomgemaal. Gemaal en bezoekerscentrum vormen een ideale gelegenheid voor een tussenstop.

gemaalkamperzeedijk4 gemaalkamperzeedijk2 gemaalkamperzeedijk3

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug