logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Locaties

Havezathe Den Alerdinck

Op een unieke locatie in Laag Zuthem, nabij Zwolle, openen de poortdeuren naar de 35 hectare grote historische buitenplaats van Havezathe Den Alerdinck. Ervaar hier in volledige beslotenheid de rust, luxe en charme van het kasteel, koetshuis, boomgaard en de prachtige landerijen, tuinen en bossen.

Den Alerdinck is van alle gemakken voorzien en is onder andere uitermate geschikt voor vergaderingen, congressen, feesten en huwelijken. Als officiële trouwlocatie krijgt u tevens deskundig advies van onze eigen ervaren weddingplanners.

Op het landgoed zijn talloze mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner. Een luxe lunchbuffet tijdens uw bijeenkomst, een romantisch diner in onze boomgaard, een intiem etentje in onze grachtenkamer, of een feestelijk diner voor maximaal 100 personen in het koetshuis. In samenwerking met Verrassend Culinair bezorgen wij u een onvergetelijke en smaakvolle belevenis en gaan wij graag met u in gesprek omtrent uw wensen.

trouwlocatie zwolle trouwlocatie zwolle trouwlocatie zwolle trouwlocatie zwolle trouwlocatie zwolletrouwlocatie zwolle trouwlocatie zwolle

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug