logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Locaties

De St. Annakapel Kampen

Complete trouwdag in St. Annakapel

 De St. Annakapel is niet alleen een sfeervolle locatie voor uw burgerlijk en kerkelijk huwelijk. Ook biedt dit kerkje van Jan Vayne allerlei culinaire mogelijkheden voor uw huwelijksfeest.

Bruid en bruidegom staan de hele dag volop in de schijnwerpers tijdens de mooiste dag van hun leven, maar zij willen hun gasten uiteraard ook goed verwennen. Wat dacht u van originele hapjes en drankjes, kleine of grote maaltijden, overheerlijke buffetten, een Engelse high tea of mediterrane tapas?

Eén locatie
De St. Annakapel maakt het daarmee mogelijk om uw hele huwelijksdag op één locatie te vieren. Uniek in Kampen! Zo kunt u aan het begin van de dag uw familie en vrienden al in de St. Annakapel ontvangen met door u uitgekozen hapjes en drankjes.

Burgerlijk huwelijk
Even later kunt u het burgerlijk huwelijk sluiten, zonder de locatie te verlaten. Aansluitend kunt u uw gasten tussen burgerlijk en kerkelijk huwelijk weer voorzien van bijvoorbeeld een broodmaaltijd of buffet.

Huwelijksdienst
Uiteraard is de St. Annakapel helemaal in huwelijkssferen gedecoreerd. Deze eeuwenoude kloosterkapel maakt uw huwelijkssluiting tot een bijzonder intiem moment. Na de huwelijksdienst is de kapel ook geschikt voor recepties. Daarvoor beschikt het kerkje ook over een stijlvolle receptiekamer.

Omgeving
Wie de St. Annakapel toch even wil verlaten, kan bijvoorbeeld een gezellige wandeling maken of foto’s schieten in het fraaie stadspark (1 minuut van de kapel). Dat kan ook in de historische binnenstad van Kampen, die zich ook op loopafstand bevindt van de kapel.

Kortom, het ontbreekt u aan niets in de St. Annakapel. Ideaal voor wie alles onder één dak wil hebben. Uiteraard kunt u ook kiezen om één of meerdere onderdelen – bijvoorbeeld alleen burgerlijk of kerkelijk huwelijk of een receptie – in de St. Annakapel te houden.

 


Stijlvolle vergaderkamer in St. Annakapel

Voor gezelschappen tot een man of 30 beschikt de St. Annakapel over een vergaderkamer, die ook geschikt is voor kleine recepties.

Dit is met recht een van de meest sfeervolle locaties die Kampen rijk is. U waant zich even terug in de tijd en heeft schitterend uitzicht op de tegenoverliggende historische gebouwen aan de Broederweg.

Uniek
Deze vergaderkamer op de eerste verdieping van de St. Annakapel is dan ook een unieke locatie voor uw vergadering of receptie op de eerste verdieping van de St. Annakapel.

Arrangementen
In samenwerking met Verrassend Culinair hoeft het uw gasten aan niets te ontbreken. Van vergader- tot receptiearrangementen zijn bij ons in goede handen.

 

 

jan stanna2 StAnnakapel IMG_3388

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug