logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Locaties

De Geallery

De Geallery ligt in de Mastenbroeker polder met uitzicht over het groen naar de kerktoren van Hanzestad Hasselt.

Een sfeervolle locatie waar u terecht kunt voor tal van gelegenheden. Of het nu gaat om het sluiten van uw huwelijk, het vieren van uw (bruilofts)feest, een zakelijke vergadering of het volgen van een workshop De Geallery biedt u tal van mogelijkheden.

De "oude deel" van deze prachtige locatie is geheel vernieuwd en biedt plaats voor maximaal 100 gasten! De ruimte is sfeervol ingericht met de kunstcollectie van kunstenares Gea Kok. De collectie zorgt voor een smaakvolle aankleding en dito sfeer waarin duidelijk het oog voor detail van eigenaresse Gea Kok zichtbaar is. U zult zich zeker thuis voelen!

De persoonlijke aandacht en ruime mogelijkheden van de Geallery zullen u verrassen. Bruidsparen kunnen in De Geallery naast het vieren van het feest ook terecht voor de inhuldiging van hun huwelijk. Sinds 2012 is De Geallery trouwlocatie van de gemeente Zwartewaterland.

In combinatie met ons ruime, verrassende culinaire aanbod zult u op De Geallery uw feest vieren of vergadering leiden waarop u nog lang met plezier kunt terug kijken.

U bent van harte welkom De Geallery vrijblijvend te bezoeken en uw wensen kenbaar te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Gea Kok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug