logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Locaties

De Eek

Glle rust kunt vergaderen? Dan biedt de Eek u in combinatie met onze catering volop mogelijkheden!roepsaccomodatie De Eek is een prachtig landelijk gelegen locatie met veel privacy. Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie waar aansluitend de receptie of het feest kan worden gevierd? Of zoekt u voor uw bedrijf een plek waar u in a

Maak gebruik van een uitgebreid lunchbuffet, barbecue, diner of walking dinner en laat je verrassen.

Tijdens uw trouwdag zal iedereen van jong tot oud zich uitstekend vermaken op en rondom de boerderij. Er is volop speelgelegenheid voor de kinderen en volwassenen zullen genieten van de ambiance van de stijlvolle boerderij.
Qua culinaire invulling denken wij natuurlijk graag met u mee om van uw bruiloft een dag te maken om nooit te vergeten!

De Eek biedt een legio aan mogelijkheden voor een break tijdens uw vergadersessie, een creatieve workshop tijdens uw groepsbuilding dag of invulling van (vrijgezellen) feest of verjaardag.

Wat te denken van: paardenmennen, Highlandgames, kookworkshop of een schilderworkshop. Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden natuurlijk zijn eigen ideeën ook van harte welkom

Voor bedrijven is De Eek een prima plek voor een vergadersessie. In de rustige omgeving kunt u zich met de deelnemers volledig focussen op de vergadering. Ook meerdaagse trainingen en vergaderingen behoren tot de mogelijkheden aangezien De Eek is uitgerus met ruime, zorgvuldig ingerichte slaapvoorzieningen.
Draadloos internet is aanwezig zodat interactieve presentaties en bereikbaarheid geen probleem vormen.

De sfeervolle boerderij in deze prachtige omgeving biedt daarom volop mogelijkheden voor: teambuilding, brainstormsessies, productpresentaties, kennismakingsactiviteiten, kick-off's, klantenverwendagen etc.
Afhankelijk van uw doelstelling zetten wij onze Culinaire mogelijkheden in om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug