logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Locaties

Locaties

Verrassend Culinair verzorgt graag uw feest of evenement buitenshuis.

 Dit kan op een door uzelf gekozen locatie! Kantoor, partylocatie, tent, boot of museum alles is mogelijk.

Op een verrassende manier verzorgen wij de catering op de door uw gekozen locatie, waarbij we rekening houden met de mogelijkheden en de sfeer van de locatie. Verrassend Culinair beschikt over een aantal locaties, voor zowel kleine als grote groepen, waar wij de catering mogen verzorgen.

 Stedelijk Museum in Kampen is een prachtige locatie om te trouwen! Het Poldergemaal Broeken en Maten is een fantastische locatie om zowel binnen als buiten uw feest te vieren. Waar het feest ook wordt gehouden, Verrassend Culinair zorgt voor aankleding en catering in de gewenste sfeer.

 Neem gerust CONTACT met ons op voor een advies op maat.

Havezathe Den Alerdinck

trouwlocatie zwolleOp een unieke locatie in Laag Zuthem, nabij Zwolle, openen de poortdeuren naar de 35 hectare grote historische buitenplaats van Havezathe Den Alerdinck.

Lees meer: Havezathe Den Alerdinck

Stedelijk Museum Kampen ‘Gouden Zaal’

gouden_zaal_kampen_kleinDe Gouden Zaal is de meest romantische plek van Kampen om te trouwen. Er is geen mooiere trouwfoto dan op de bordestrap voor de Gouden Zaal.

Lees meer: Stedelijk Museum Kampen ‘Gouden Zaal’

De St. Annakapel Kampen

 

stannaklein4De St. Annakapel is niet alleen een sfeervolle locatie voor uw burgerlijk en kerkelijk huwelijk. Ook biedt dit kerkje van Jan Vayne allerlei culinaire mogelijkheden voor uw huwelijksfeest.

Lees meer: De St. Annakapel Kampen

Tot en Met

totenmet_kleinTot en Met is een ontmoetingsplek waar je samen iets bijzonders kunt beleven. De locatie van T/M is een prachtige oude watermolen met een industriële en moderne uitstraling.

Lees meer: Tot en Met

De Eek

Groepsaccomodatie De Eek steenderen, Genieten in de achterhoek op de 450 jaar oude boerderij

Lees meer: De Eek

Poldergemaal ‘Broeken en Maten’

poldergemaal_kleinHet gemaal Broeken en Maten is gebouwd rond 1860 en was verantwoordelijk voor de waterhuishouding ten westen van Kampen. In 1928 is het omgebouwd tot een elektrisch gemaal, de reden hiervoor was dat men een grotere capaciteit nodig had. Voor het verplaatsen van het water zijn er 2 schepraderen met een gezamenlijke capaciteit van 150m3 per minuut. Het gemaal heeft dienst gedaan tot 1992.

Lees meer: Poldergemaal ‘Broeken en Maten’

De Geallery

De GealleryDe Geallery Mastenbroek; een prachtig landelijk gelegen locatie in het hart van de IJsseldelta; De Mastenbroeker polder!

Lees meer: De Geallery

Stedemaeght

stedemaeghtWelkom aan boord van de Stedemaeght De "Stedemaeght" ooit een snelle walvisjager, nu een sierlijke driemaster, biedt werkelijk alles.

Lees meer: Stedemaeght

Zeediekhoeve

zeediekkleinBeleef de charme van het platteland in al haar facetten! Zeediekhoeve Kamperzeedijk ligt in de gemeente Zwartewaterland in de Polder Mastenbroek, ook wel bekend als het Nationaal Landschap IJsseldelta. Het gebied wordt begrensd door de IJssel, Het Zwartewater, en het Zwartemeer. In deze streek is er nog volop agrarische bedrijvigheid. U kunt genieten van een schitterende omgeving.

Lees meer: Zeediekhoeve

Polderzicht Mastenbroek

polderzicht_kleinEen sfeervol ingerichte ontvangst/vergaderruimte gebouwd boven de potstal.
Het is onze passie om burgers het reilen en zeilen op de boerderij te laten beleven. Daarom kunnen allelei groepen onze boerderij bezoeken.

Lees meer: Polderzicht Mastenbroek

Stoomgemaal Kamperzeedijk

gemaal_kamperzeedijkIn 1999 is naast het gemaal een bezoekerscentrum gebouwd met een verrassende ligging en vormgeving. Het biedt onderdak aan een permanente en een jaarlijks wisselende expositie over de waterkundige geschiedenis van het gebied en zijn inwoners.

Lees meer: Stoomgemaal Kamperzeedijk

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug