Voor de kerstcatering verwijzen wij u naar onze vernieuwde site deculinairegroenteman.nl

Maak hieronder uw keuze en u wordt doorgestuurd naar deculinairegroenteman.nl

kerst VC

 

 

 

Kerst Bourgondisch buffet

                 Vanaf 15 personen

 

Voorgerechten

üSjalottensoep

üFeestdagensalade
Groene salade met geitenkaas, veluws beenham, druiven, pijnboompitjes en honing-mosterddressing

üHaricots verts gerold in spek

üStoofpeertjes in rode wijn

üHuisgebakken licht en donker brood met Bourgondische kruidenboter

Hoofdgerechten

ü  Perfect gegaarde rollade ingerold met cranberry en kaneel
Perfect gegaarde rollade ingerold met cranberry,  kaneel  en geserveerd met rode wijn saus.

ü  Runder stoofpotje met roseval
Heerlijk ambachtelijk stoofpotje van rundvlees, haricots verts en roseval aardappel, gegaard in de oven met rozemarijn, grof zeezout en knoflook.

ü  Verrassing uit de zee
Diverse soorten vis in een heerlijke witte wijn saus geserveerd met gebakkenaardappeltjes en groene aspergetips.

ü  Indiase Curry van Pompoen (vegetarisch)
Heerlijke Indiase curry van Pompoen, koriander, kikkererwten, biologische trostomaat, rode peper, spinazie, knoflook en ui. Deze curry wordt geserveerd met pandan rijst.

 

Dessert

ü  Speculaas mousse

Een zachte mousse van speculaas, room en krokante kruidkoek gegarneerd met een twist van hazelnoot, walnoot en een laagje karamel.

ü  Hangop van streekyoghurt met coulis van aardbei

Hangop van streekyoghurt van Erf1 met coulis van aardbei en pistachenootjes

Euro 25,- p.p.

 

           

 

 

 

 

 Tapas buffet ‘classico’

                               Vanaf 15 personen

  Waan je in het zonnige zuiden met ons fingerfood                                     Tapasbuffet ‘classico’!   

Warm buffet

ü  Gegrilde Gamba spiesjes met knoflook marinade

ü  Gegrilde kipdij in mediterrane saus

ü  Gehaktballetjes in spaanse albondigas

ü  Kipsate spiesjes fingerfood in satesaus

Koud buffet

ü  Parmaham met galia meloen

ü  Spaans kipspiesje fingerfood in sesam gelakt

ü  Gerookte Zalmtapas’

ü  Mozarella-pesto-sud’n'sol tomaat(vega)

ü  Gegrilde champignons in kruidenolie (vega)

ü  Peppadews gevuld met zachte roomkaas (vega)

ü  Mini wraps met salsa van ei (vega)

ü  Mini wraps met vulling van gehakt, tomaat en ui

ü  Koelvers stokbrood &  mediterraans brood , ingewreven met tijm en rozemarijn

ü  Huisgemaakte tapenade van gegrilde paprika

ü  Huisgemaakte aioli & kruidenboter

ü  Roomkaas Toscane

ü  Roomkaasspecialiteit voor op het mediterrane brood, gebaseerd op door ons geselecteerde roomkaas met prei, peterselie, knoflook en een rood uitje.

ü  Pasta salade met pesto

ü  Gemaakt van heerlijke penne pasta met verse pesto, zontomaatjes, courgette, feta en rode ui.

ü  Spaanse Bolero salade
Een heerlijke friszoete salade met diverse soorten appeltjes, ananas, fijn gesneden prei, kiwi en mandarijntjes

Dessert

ü  Tiramisu
Echte Italiaanse tiramisu van lange vingers, pure cacao en romige mascarpone, rijkelijk gegarneerd met verse Hollandse aardbeien.

ü  Panna Cotta met bosfruit
Huisgemaakte Panna Cotta met heerlijk vers bosfruit als frambozen, bosbessen,bramen en bessen.

Euro 25,- p.p.

Verhuurbenodigdheden (optioneel)

Servies & Bestek
ü  Aardewerk bord 1 p.p.
ü  RVS Mes & Vork 1 set p.p.
Euro 0,99 p.p.

Alle warme gerechten worden gepresenteerd in RVS Gastro Norm bakken uiteraard ontvangt u van ons voldoende chafing dishes mee en leveren wij kaartjes en opscheplepels bij de gerechten.
Thuis vult u de chafing dishes met heet of kokend water en steek de gelbranders aan en zet de RVS GN bakken  in de dishes en doet de deksels erop.Na 1 ½ -2 uur is het buffet gereed voor gebruik!
Alle spullen vuil weer terug, wij doen de afwas!