logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Verrassend Culinair

Welkom bij catering service Verrassend & Culinair.party catering verrassend culinair is de cateraar in de regio zwolle kampen. Heerlijke hapjes, tapas, buffetten en salades aangevuld met onze verhuur mogeljkheden zoals statafels, springkussens en bbq maken wij uw feest compleet!
Verrassend Culinair is een modern cateringbedrijf dat gevestigd is in Kampen en biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van catering van onder meer bruiloft catering, partijen, recepties, catering , buffetten, BBQ en bedrijfsevenementen.

Daarnaast beschikken wij over een zeer breed verhuur assortiment om uw feest of evenement tot een succes te maken. Heeft u een partytent, statafel, bbq of springkussen nodig of wil u uw tuin omtoveren tot feestzaal? Wij verzorgen het voor u en kleden uw feest compleet aan in de stijl die u wenst.

Ons cateringbedrijf bestaat uit 2 party-managers, een 7 koppige keukenbrigade en een vaste club van 16 bedieningsmedewerkers en 2 administratief medewerkers. Het unieke aan ons enthousiaste team is dat het bestaat uit ervaren mensen die de kneepjes van het vak kennen, aangevuld met jeugdig elan voor continue vernieuwingen.

Gezamenlijk vormen we een goed geoliede organisatie om ook van uw feest een succes te maken! Als cateraar Verrassend & Culinair willen we u zoveel mogelijk ontzorgen.

Catering van hapjes tapas en buffetten

Wij weten uw ideeën en wensen op creatieve en professionele wijze te vertalen naar een geslaagde dag. Dankzij onze ruime kennis en ervaring is uw evenement, bedrijfsfeest, opening, bruiloft, jubileum of tuinfeest bij Verrassend & Culinair in 

goede handen. Het enige wat u hoeft te doen is…..genieten!

Onze verzorgingsgebieden: Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland en Drenthe en voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug