logo


Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzorgingsgebieden:
- Overijssel
- Drenthe
- Friesland
- Gelderland
- Flevoland

En voor grote feesten zoals bruiloften en evenementen in heel Nederland!

Catering bedrijf verrassend Culinair

Uitgekookt

Familie Wolff Meppel, Saladebuffet uitgebreid 45 pers. (augustus 2015)

Verrassend & Culinair maakt haar naam helemaal waar: geen standaard feestbuffetten, maar verfijnde, niet alledaagse, verrassende en culinaire schotels die voor een belangrijk deel hebben bijgedragen aan ons zeer geslaagde feest.

 

Huwelijk Dijkgraaf Giethoorn Walking diner 50 pers.   (augustus 2015)

Leuke enthousiaste cateringcrew, vakkundig gekookt en vele complimenten ontvangen omtrent sfeer, ambiance, bediening en smaakbeleving. We zullen jullie zeker aanbevelen!

 

Familie Pahud Dalfsen, compleet georganiseerd feest met feestelijke tentopstelling en aanlichting 200 pers. (augustus 2015)

Naast de catering, afgestemd conform onze wens, tevens de logistieke en operationele organisatie en uitvoering volledig naar volle tevredenheid uitbesteed aan Verrassend & Culinair! Zowel wij als onze 200 gasten waren zeer tevreden over de variëteit en kwaliteit!

 

Familie Stegeman Apeldoorn Tapasbuffet exclusivo 50 pers.    (augustus 2015)

Heel vriendelijk te woord gestaan bij aanvraag door Alette, de bezorging en het uitstallen van het eten was uitstekend verzorgd en professioneel en werd gedaan door een heel aardige dame. Catering voldeed volledig aan de verwachtingen, gasten waren heel enthousiast over de opmaak van de gerechten en het belangrijkste…...de smaak was uitstekend!

 

Provincie Overijssel Zwolle Barbecue 55 pers.     (augustus 2015)

Goede organisatie en heerlijke barbecue, anders dan anders! Ook erg handig dat ook de aankleding, inrichting, servies, glaswerk en dranken door jullie verzorgd werd, konden we zelf lekker genieten

 

50e verjaardag mevrouw Sijben, Lelystadspaans tapasbuffet en aankleding locatie 65 pers.   (juli 2015)

Alleen maar lof! erg bedankt voor het meedenken en uitvoeren van mijn party, zeker de spaanse accenten spraken tot de verwondering. Het tapasbuffet is zo goed als opgegaan, mensen bleven maar opscheppen van die lekkere gerechtjes, tapas en salades. N.B. we gaan zeker binnenkort weer salades en dat heerlijke brood bestellen!

 

 Huwelijk Dortmans Steenderen compleet dagprogramma met receptie, tapasbuffet gecombineerd met barbecue 125 pers.   (juli 2015)

Prachtfeest gehad dankzij de inzet van Verrassend & Culinair! Erg prettig dat je te maken hebt met hetzelfde aanspreekpunt en bijzonder veel complimenten gehad over het eten en de bediening.

 

Riso Radiotherapie, Deventer Oostersbuffet  35 pers.   (juli 2015)

Het was prima bereid en smaakte heerlijk! Er is wat onduidelijkheid geweest over het aantal personen waardoor onze verwachting aan de hoeveelheid anders was dan de werkelijkheid. Desondanks heeft iedereen volop kunnen genieten.

 

Dhr. Mulders, Dronten Volledig verzorgde catering  80 pers.   (juni 2015)

Snel geschakeld door planning/ Sales. Op locatie: vriendelijke gastheer, niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en dacht goed mee. Royale porties en diversiteit in gerechten. Mooie presentatie.

 

Mevrouw Ijsseldoorn, Raalte Buffet 60 pers.   (juni 2015)

ik ben tevreden over de service. Het geleverde buffet zag er verzorgd uit. De presentatie was goed. Spullen werden op tijd geleverd en volgens afspraak opgehaald. Voor herhaling vatbaar!

 

Dhr. Hub, Volledig verzorgde bedrijfsreceptie 350 pers.   (juni 2015)

Alles netjes en volgens afspraak geleverd en verzorgd. Goed gekeken naar de wensen en de benodigdheden. Alles perfect op elkaar aangepast.

 


Familie Hofman, 
Tapasbuffet .   (mei 2015)

De catering van het Tapasbuffet was uitstekend! Het was goed te doen om het zelf warm te maken aangezien ik de warme gerechten pas later wilde gebruiken. De beschrijving was duidelijk. Opvallend was dat in het gezelschap zeer weinig mannen waren en het vlees veelal overbleef. Vrouwen gaan blijkbaar meer voor salaes en mozarella etc. Voor mij een goede leerschool. De gasten vonden het unaniem heerlijk! Succes en mogelijk tot een volgende keer.

 

Mevrouw Van der Heijden, Doetinchem Hapjes en Tapasbuffet  55 pers.   (mei 2015)

Fantastisch!! Prijs/ kwaliteitverhouding is geweldit. Bezorging op tijd en alles netjes uitgestald. Geen verbeterpunten.

 

Dhr. Metselaar, Lelystad Tapasbuffet Primo  30 pers.   (april 2015)

Het was in één woord geweldig! Prijs/ kwaliteit toppie! Ik geef jullie naam ook zeker door aan anderen!

 

mevrouw Sajo, Dronten Catering  50 pers.   (Maart 2015)

Het eten was heerlijk en de bediening was zeer vriendelijk! Prijs is zeer redelijk. Wij zijn zeer goed geholpen.

 


Topicus, Mevrouw Formanoi, Deventer Under Construction Borrel 150 pers.   (februari 2015)

Wij zijn blij verrast over jullie organisatie. Meedenkend, enthousiast en uiterst professioneel. Zowel directie als medewerkers hebben de avond als geweldig ervaren. Ga zo door!

 

 Coldenhove papier Eerbeek, complete organisatieafscheidsreceptie directeur 300 pers. receptie en feestavond in externe tent (November 2014)

Het regent hier complimenten voor wat betreft het feest van afgelopen vrijdag. Dit komt zeker ook door jullie bijdrage! Het eten was heerlijk en het Verrassend & Culinair Team deed er alles aan om het ons naar de zin te maken.

Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer!

 

Huwelijk Boogaard Deventer complete organisatie huwelijksfeest met cocktailshakers 130 pers. (oktober 2014)

Je kan Verrassend & Culinair prima een feest laten verzorgen, alles correct overlegd, prima planning en dito uitvoering en wat ook niet onbenoemd mag blijven was het enthousiasme van de bediening en de cocktailshakers>> chapeau! Het volgende lustrum weten we jullie weer te vinden Johan!

 

Familie Renkema Zwolle Tapasbuffet naast de borrel 55 pers.     (oktober 2014)

Erg snel en goed geregeld, donderdag gebeld en gelukkig nog een gaatje in de planning voor de zaterdag erop gevonden, resultaat: gelukkige en genietende gasten mede door de ontzettend lekkere tapas!

offerte1

contactinformatie

bel_me_terug